مدیرکل دیوان محاسبات استان مرکزی عدم تناسب منابع و مصارف و تخصیص نادرست منابع و تاخیر در تامین اعتبارات را دلیل کاهش کیفیت و کمیت کارآمدی حوزه مالی نظام سلامت خواند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دیوان محاسبات استان مرکزی، حمید جولایی در جلسه بررسی و ارزیابی عملکرد دانشگاه علوم پزشکی استان که با حضور ریاست دانشگاه، معاونین و مدیران حوزه های مالی و اداری در دیوان محاسبات برگزار شد، اظهار داشت: بدهی دانشگاه علوم پزشکی به شرکت های داروسازی در صورت عدم مدیریت، زمینه ساز چالش جدی در حوزه نظام مالی سلامت می شود.
وی با تشریح میزان بدهی های دانشگاه های اراک، خمین و ساوه بر ضرورت تخصیص منابع مالی پایدار با توجه به حذف تبصره(17) قانون بودجه 1403 و ابقاء مجدد این موضوع در بند(ط) تبصره(2) قانون بودجه 1404 بر بهره مندی از منابع مالی جهت بازپرداخت هزینه های تامین و تدارک دارو و اهتمام در عدم جابجایی اعتبارات آن تاکید کرد.
در ادامه این جلسه، گزارش عملکرد بدهی ها و حساب های دریافتی واحدهای تابعه موسسات بیمه گر طرف قرارداد بیمارستانی، شهری و روستایی، وضعیت پروژه بیمارستان حضرت ولی عصر(عج) به کارگیری مشاوران، تهاتر مطالبات تامین اجتماعی، مشکلات مربوط به پرداخت معوق به نیروهای شرکتی کسر 3 درصد از درآمد اختصاصی دانشگاه در قالب قانون استفاده متوازن از امکانات و مستثنی شدن دانشگاه ها در سنوات ماضی (حذف بند (ل) نبصره 9 قانون بودجه 1399 و بند (ی) تبصره (9) قانون بودجه 1400 و عدم تنفیذ در قوانین بودجه بندی، ماده (37) قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت(۲)مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
در این جلسه از رویکرد هدایتگرانه و ارشادی دیوان محاسبات در حل معضلات و چالش های دانشگاه و کمک به مردم و توسعه استان قدردانی شد.
انتهای پیام/